Missatge  Sanes_8 Dj Set 23, 2010 3:35 pm

Cinco Rosas C.F. [ 4 ] – S. Esteve Sesrovires C.F. 'A' [ 3 ]

Alineació: S. Esteve Alex, Miki, Sergio, Borja, Campa; Sergi, Pol, Xipi; Kike, Axel i Cholo.

També: Saito(ps), Medina, Jonny, Oscar, Sholtus i Javi.

Baixes: Marc G., Lazaro, Ramos, Carlos i Marcel.

Partit disputat al camp de "La Bombonera" de Sant Boi de Llobregat, dissabte a les 17h.
El partit ha començat amb domini local, que ha tingut dues ocasions clares per marcar el primer gol.
Els sesrovirencs mentre passa el temps es trobaven més comòde al terreny de joc, i la manera de jugar en un camp tant petit, ha disposat de dos ocasions a la sortida de còrner que el porter ha pogut aturar.
Sobre el minut 25 ha arribat el primer gol del partit, el feia el Cinco Rosas mitjançant el seu davanter centre amb una rematada de cap a porteria buida. El Sant Esteve en aquest moment s'ha vingut a d'alt i ha remontat el gol inicial dels locals en 10 min, el primer en un potent xut d'Axel des de fora de l'àrea i el segon obra de Cholo en u contra u davant el porter, i fins i tot a pogut arribar el 1-3 abans del descans però el xut de Cholo a sortit per sobre el travasser, així doncs el resultat a la mitja part era de 1-2 favorable.
La segona part a començat pràcitcament igual que la primera, els locals sortien amb més força, però ràpidament els sesrovirencs han controlat el joc hi han disposat de varies ocasions de gol clares i en una d'elles, Cholo ha aconseguit el 1-3 a passada de Pol que pràcticament deixava el gol en safata.
Seguiem disposant de més ocasions que ells.
El joc era molt dur, en un camp tant petit on tota l'estona era faltes i pilotades llarges i en cap moment els sesrovirencs no han entrar en el joc agresius dels locals des de l'inici del partit.
Els locals en els últims 15 minuts ens han tancat a l'àrea amb pilotes llarges i d'aqui que han aconseguit capgirar el marcador marcant tres gols, els dos últims en el min 90, i posar el definitiu 4-3 al marcador.
En general, bon partit en el camp més complicat de la categoria, i a seguir en davant que dissabte ens visita el Torrelles que tè els mateixos punts que nosaltes, tres.

4-3 min 91

Arbitre: Molt fluix, condicionat per l'ambient de l'afició i jugadors rivals, que ha deixat escapar moltissímes targetes pels locals.

Proper partir : Dissabte 25 de Setmebre a les 16.00h al camp del Torrent de Llops (Martorell):

Missatge  mander Dt Oct 05, 2010 12:32 am

PICINAS TANTO CLORO NO TE DEJA HACER LAS CRONICAS O QUE???ESPAVILA YA E MACHO QUE METES UN GOL CON EL BALON JABULANI Y EL PORTERO DEL MUNDIA Y YA TE CRES QUE ESTAS DE VACACIONES lol!

GRAN REMONTADA DEL EQUIP A LA SEGONA PART

Alineació: Saito, Oscar, Sergio, Javi, Marc; Medina, Sergi, Pol; Axel, Kike i Cholo.

També: Alex(ps), Miki, Oscar, Sholtus, Xipi i Marcel.

Baixes: Jonny, Lazaro, Ramos, Carlos, Borja (sanció)

Avui diumenge a les 12.00 s'ha disputat a Masquefa la quarta jornada de lliga, i ens hem imposat per 2-3 amb un matí molt calorós. El partit començava sense un domini clar del joc, els sesrovirencs ho intentaven, però sense ocasions de gol, i el Masquefa arribava a les contres, just abans d'arribar a la mitja hora de joc, els Masquefins s'adelantaven al marcador després de transformar un penal comès pel central Sergio. A partir del gol dels locals els sesrovirencs van tenir més control de la pilota però snese gaire encert davant de porteria, i aixì va acabar la primera part, 1-0.

Només començar la segona part el Masquefa als 40 segons de joc va aconseguir el 2-0 en un fort xut desde fora de l'àrea, però el Sant Esteve en comptes de anar-se'n abaix va aixecar el cap i começar a triangular més en equip, i d'aqui van arribar les ocasions de gol, la primera la va tenir Cholo que el porter la va aturar i en el Rebot Sergi va poder aconseguir retallar distàncies però un altre cop el porter en una bona estirada va evitar el gol. Paco Felices en veure que el partit s'animava pels nostres interesos, va apostar per anar a l'atac, ens vam quedar en tres defenses al darrera i vam col·locar un jugador més al mig del camp. El Sant Esteve seguia apropant-se més a la porteria rival, i va ser al minut 68 quan Kike va rematar a plaer després d'una excel·lent jugada i passada de la mort d'en Pol Tutusaus, i aixì posava el 2-1 al marcador i el partit s'anava animant encara més. Els sesrovirencs creien en la remontada i això es veia transmès al terreny de joc; l'empat a 2 el feia Sergi al minut 80 després d'una falta directa desde 20 metres que el porter no va poder aturar després de la pilota va fer una trajectoria forta i desviada (efecte jabulani), i just abans d'acabar el partit al minut 92 Cholo posava el definitiu 2-3 transformant un penla comès sobre ell mateix.

L'equip ha estat molt bé a la segona part i d'aquí que ha arribat la gran remontada, FELICITAR A TOT L'EQUIP

Missatge  mander Dl Nov 01, 2010 12:27 pm

PICINAS QUE PASA CON TU ROLLO,LLEVAS YA POR LO MENOS 4 SEMANAS SIN HACER LAS CRONICAS,ASI NO VAMOS BIEN EHH!!!NI CRONICAS,NI RESTAURANTE PARA HACER CENAS,EL CAMPO VA MAS LENTO QUE LA SAGRADA FAMILIA.... Evil or Very Mad

mander

Missatge  Sanes_8 Dl Nov 01, 2010 9:35 pm

Mander la pongo, pero con la condición de que pongas la porra del sanes eh jejeje

CRÒNICA SANT ESTEVE SESROVIRES - LA GUARDIA
Jornada 8 (30/10/2010)
Sant Esteve Sesrovires C.F. 'A' [ 1 ] - La Guardia [ 0 ]

[/b]TRES PUNTS IMPORTANTS DAVANT D'UN RIVAL DIRECTE[/b]

Alineació: Saito, Marc G, Sergio, Miki, Campa; Medina, Sergi, Xipi; Axel, Kike i Cholo.

També: Alex(ps), Jonny, Oscar, Pol, Sholtus, Carlos i Marcel.

Baixes: Lazaro(lesió), Ramos(lesió), Borja (sanció), Javi (sanció)

Els sesrovirencs fan el seu gol molt aviat i aconsegueixen els tres punts malgrat jugar els darrers trenta minuts amb un jugador menys.

El partit començava molt bé pels locals, ja en el minut 7 de partit i després d’una bona jugada de Xipi, Cholo feia el gol del partit. A partir d’aquí l’equip del Sant Esteve ha jugat una mica a veure venir el seu rival i arribarien al descans amb el resultat d’1 a 0.

A la represa, el domini visitant s’ha intensificat i més a partir del minut 65 en que els sesrovirencs es quedaven amb 10 homes per expulsió del seu defensa Miki en veure la segona groga. La resta del partit ha estat un voler i no poder dels de Sant Vicens dels Horts que marxen amb les butxaques buides, tot i que els sesrovirencs tindrien dos ocasions clares per haver sentenciat el partit.

Missatge  mander Dt Nov 16, 2010 5:13 pm

PICINAS MACHO CADA SEMANA TENGO QUE IR DETRAS TUYO PARA QUE HAGAS LAS CRONICAS O QUE???TE FALTA LA DE LA SEMANA PASADA Y LA DE ESTA Y SI YO NO TE DIGO NADA,PASAS DE TODO,COMO POR EJEMPLO LA WEB DE INICIO QUE LLEVA 1 MES PARADA!!! No

mander

Missatge  Sanes_8 Dc Nov 17, 2010 2:49 pm

Mander, haber...que yo no soy el de la web, que no hago yo las crónicas!!! Por cierto, el hermano del Sergio será el que llevará el tema, ahora esta mirando como funciona y todo para actualizar todo al momento.

Mander podrías hacer alguna crónica como en el foro catalunya jejeje
Sanes_8
Sanes_8

Edad : 36

Missatge  mander Dj Nov 18, 2010 9:22 pm

ALOMEJOR ME ANIMO HACER ALGUNA CRONICA CUANDO SE PORTEN BIEN CON NOSOTROS Y DEN LA CARA POR EL EQUIPO(INCLUYO AL MISTER,SEGUNDO,TERCERO,MASAJISTA Y DELEGADO).QUE PARA VENDER LOS NUMERITOS DE NAVIDAD SI QUE VAN RAPIDO LAS COSAS,AHORA PARA:
PAGAR UNA CENITA AL EQUIPO(AL PRINCIPIO EN JUNIO O ASI SE PROMETIERON 3!!! Y DE MOMENTO SI 3 HEMOS HECHO PARA HACER PIÑA,PERO LAS HA ORGANIZADO EL EQUIPO.
TAMBIEN CREO RECORDAR QUE TENDRIAMOS REPRESENTACION EN LOS PARTIDOS DE FUERA,YA QUE EN CASA ES MUY FACIL ESTAR,Y TAMPOCO A SIDO ASI(EN 2 PARTIDOS SOLO).
TAMBIEN QUE SE ESTARIA POR EL EQUIPO Y TAL,Y DE MOMENTO NO VISTO NINGUN ACERCAMIENTO HACIA EL EQUIPO EN FORMA DE ANIMOS,ASI QUE DE MOMENTO NO HAY CRONICAS Evil or Very Mad

YA SE QUE NO ES FACIL LLEVAR UN CLUB Y ENCIMA QUE HALLA CRISIS(TEMA CENAS,TARJETAS,FICHAS)PERO LO DE DAR ANIMOS AL EQUIPO Y ESTAR POR EL EQUIPO ESO NO CUESTA NADA Y DE LOS 3 AÑOS QUE LLEVO AQUI,SOLO VI UN POCO DE INTERES EL PRIMER AÑO,Y CREO QUE SERIA PORQUE AL FINAL DE LA PRIMERA VUELTA NOS COLOCAMOS SEGUNDOS O TERCEROS EMPATADOS CON EL SEGUNDO O ALGO ASI,PERO UNA VEZ IBAMOS SEXTOS....ASI QUE MERECEMOS ALGO MAS,YA QUE VALE,LO HACEMOS PORQUE NOS GUSTA EL FUTBOL,PERO ENTRENOS(LA GENTE TIENE TURNOS Y VA),DESPLAZAMIENTOS DE PARTIDOS,EL GRAN AMBIENTE QUE HAY ETC....ASI QUE NADA QUIEN QUIERA COJER EL GUANTE QUE LO COJA.

mander

Missatge  mander Dg Nov 21, 2010 6:43 pm

creo que nadie recojio el guante.

¿quien habia en el campo del sant andres,aparte de familiares,amigos y novias?sera que hacia frio Evil or Very Mad

El Begues guanya 0-1 a Sant Esteve
El Begues ha guanyat 0-1 aquest diumenge (12/12) al Sant Esteve Sesrovires, en un bon partit entre dos equips que han demostrat perquè estan a la part alta de la classificació. El Begues segueix a un punt del líder en una jornada on han guanyat els 4 primers.

El partit ha estat igualat, en una primera part on hi han hagut constants jugades d'atac i ocasions, però en la qual no hi ha hagut gols. El partit no estava dominat pel Begues com en altres ocasions, degut en gran part a que el Sant Esteve feia un bon partit, però les ocasions més clares han estat per al Begues. En un camp molt gran com és el del Martorell (el camp dels locals està en obres, els dos equips tenien contres perilloses aprofitant separacions entre línies

A la segona part, el partit ha seguit amb la mateixa tònica, amb un inici més fort del Begues, que buscava al rival més amunt buscant el gol que obrís el marcador. Finalment aquest ha arribat, Edu baixava una pilota dins l'àrea i cedia per a que Andy xutés de primera i la pilota acabés dins la porteria després de rebotar en un contrari. El partit estava molt obert, però, i els locals han seguit apretant, sobretot en pilotes aères i per banda. El Begues hauria pogut matar el partit a la contra, però la falta de calma alguns cops i dos fora de joc molt dubtosos ho han evitat

El Begues jugarà diumenge vinent (19/12) a les 12 el darrer partit de l'any, davant La Guàrdia al municipal

Equip: Pier, Marc Vendrell, Cesc, Cristian, Marc Tutu (Àlex 89), Axel, Uri, Quino, Andy (Domènec V. 87), Edu (Martí 82) i Marc Guasch (Domènec G. 69). A la banqueta Jordi, Josep i Miquel (entrenadors), Albert (fisio) i Tomàs (delegat). Gol Andy, Assistència Edu, Grogues a Edu i Martí