CRONICAS PARTITS SENIOR A EmptyDc Maig 18, 2011 12:00 pm por Sanes_8

CRONICAS PARTITS SENIOR A Empty CRONICAS PARTITS SENIOR A

Missatge  Sanes_8 Dj Abr 29, 2010 8:59 pm

SANT ESTEVE SESROVIRES - MOLINS DE REI: 3 - 1

Alineació: BERGUA, CARLOS, SERGIO, JAVI, MIKI, RUBEN, MEDINA, SERGI, SANTI, AXEL I CHOLO. També MARC G, LAZARO, KIKE i Campa.

Baixes: Borja (lesió), Jonny (lesió), Oscar (lesió), Chigrinski (lesió), Jose Manuel (lesió) i Luis

El partit comença amb el Sant Esteve tenint el control de la pilota, però es el Molins de Rei qui té les primeres ocasions del partit, fins que arribem al minut 20 que Axel marca el primer gol del partit a passada de Sergi, i 10 minuts més tard Cholo fa el 2-0 amb una centrada d'Axel, i així s'arrivaria al descans.

A la represa amb el sol i la calor que feia, el partit es va baixar en intensitat, però tot i això el Sant Esteve a seguit jugant un gran futbol hi ha pogut sentenciar en molts contratacs que han tingut, pero han sigut el Molins el que aconseguit retallar destancies sobre el min 87 en una sacada de falta ràpida que entre el porter i la defensa no s'entenen i el devanter del Molins ho aprofita per fer el 2-1; però un minut més tard (min 88) Sergi marca de falta directa el definitiu 3-1; i fins el xiulet final a defensar el resultat, encara que el Sant Esteve gaudiria d'un parell d'ocasion més per haver marcat un quart gol, en definitiva tres punts més per aconseguir la permanència.

El partit, però ens va deixar algunes lesions que esperem que es recuperin aviat.

DIUMENGE DIA 2 DE MAIG A LES 12:00 h BEGUES - SANT ESTEVE SESROVIRES